Here to help

Tot mai multe business-uri se zbat să supraviețuiască unei perioade incerte, pentru care nimeni nu a avut un plan de criză, nu unul pentru o asemenea criză. E ușor să spunem antreprenorilor să se reinventeze sau să treacă în online, dar mulți sunt prinși între a găsi soluții să-și plătească angajații și a-și onora promisiunile către clienți. Marketingul îi poate ajuta mult, dar mulți nu știu de unde să înceapă. Aici, putem noi ajuta.

Marketing for Good este o platformă care pune la dispoziția companiilor o serie de servicii oferite gratuit de agenții și consultanți cu recunoaștere în România. 

Agențiile se pot înscrie să ofere gratuit din timpul și creierul lor. Companiile de orice mărime pot solicita serviciile de care au acum nevoie.

Andra Iacob, Project Manager, Marketing for Good

„Peste tot în jurul nostru, business-uri mai mici sau mai mari se închid. Restaurantele și cafenelele în care ne plăcea să ieșim alături de prieteni se zbat să-și păstreze oamenii și să-și reinventeze modul de lucru. Magazine, teatre, mici producători și antreprenori, organizatori de evenimente și întreaga industrie de ospitalitate și turism, toți se află într-o situație fără precedent, expuși la frici și incertitudini. Din păcate, mulți nu știu cum să se reinventeze sau cum să treacă în mediul digital. Aici, putem interveni noi, întreaga industrie de marcomm. 

Ne-am întâlnit la premii și gale, dar, acum, mai mult ca niciodată, trebuie să ne unim forțele pentru a susține afacerile aflate în dificultate. Dacă nu ajutăm companiile mici și antreprenorii care au nevoie de noi, s-ar putea ca ei să nu mai existe peste câteva luni. Fie că e vorba de magazinul cu produsele voastre preferate sau pensiunea unde vă petreceați weekendurile la munte, de un prieten fotograf de evenimente sau producătorul de la care vă luați fructe și legume proaspete, gândiți-vă că, oferindu-le din timpul vostru, contribuiți, indirect, la diminuarea efectelor crizei economice care ne va lovi pe toți, după pandemie. 

Am văzut, din fericire, multe agenții care deja se implică și își oferă serviciile pro-bono. Noi credem că e nevoie este un efort comun, concentrat într-o platformă în care toate business-urile afectate de situația actuală să poată găsi ușor ajutor. Tocmai de aceea, am pus bazele proiectului Marketing for Good – să aducem împreună toată industria, nu doar din dorința de a face bine, ci și din convingerea că doar dacă ne raliem forțele, putem depăși perioada dificilă care ne așteaptă”. 

Cristian Manafu, Project Manager, Business For Good

„Spunem adesea great minds think alike. Eu spun că oamenii care fac bine se întâlnesc atunci când trebuie. 

O discuție cu Andra pe Facebook ne-a făcut pe amândoi să pornim proiectul Marketing for Good, din dorința de a ajuta atât industria comunicării din care facem amândoi parte, dar mai ales companiile de toate mărimile care s-au văzut în fața unui concurent fără precedent: Covid-19. 

Marile companii au resurse și strategii foarte clare pentru perioadele de criză. Cu toate acestea, nu s-au pregătit niciodată pentru o criză precum cea prin care trăim. Au nevoie acum de o infuzie mai mare de idei, validări și tactici noi. Le vor găsi la agențiile care sunt alături de noi. 

Micile afaceri nu și-au imaginat vreodată că vor fi spulberate efectiv de pe piață și au văzut cum peste noapte pierd tot ce au construit. Aflate între depresie și neputință, au nevoie acum de un boost de creativitate și de eficiență în tot ce fac ca să se mențină pe linia de plutire. Le vor găsi la agențiile care sunt alături de noi. 

Marketing for Good este un proiect pentru binele unei comunități de business. Dați mai departe, vă rugăm, mesajul nostru. Să facem cât mai mult bine”.

Află aici cum poți ajuta dacă ești agenție

Află aici ce ajutor poți primi dacă ești companie

MADE WITH IN BUCHAREST BY
Managed by
Inspired by
Supported by
Recommended by
Communities