Live. Video. Audio

Dupa ce s-a reinventat din curator de continut prin evenimente in furnizor de continut online, Evensys lanseaza un nou concept in spatiul media local, o productie online sub forma unui netcast.

Ce este un netcast? Este o emisiune transmisa live online, ce poate fi urmarita ulterior ca inregistrare pe Facebook si YouTube si ascultata ca un podcast, dar intr-un format editat, special pentru fanii genului.

„Back to Business Netcast” este o emisiune de o ora, ce va fi difuzata de doua ori pe saptamana pe pagina de Facebook a Evensys si sustinuta de toate platformele de comunicare ale companiei si printr-o campanie online permanenta. Subiectele emisiunilor acopera domenii diferite din mediul de afaceri, avand toate ca numitor comun dorinta noastra a tuturor de a ne intoarce la normalitate cat mai curand.

„Back to Business Netcast” este emisiunea despre Noua Normalitate, despre ce va schimba in vietile noastre, in cariera, in business, despre cum vom relationa pe viitor si despre cum domeniile cele mai afectate isi relanseaza afacerile.

Fiecare episod va avea un invitat cu experienta si recunoastere in unul dintre domeniile lovite frontal de pandemie, care va incerca alaturi de Cristian Manafu, gazda emisiunii, sa propuna idei si solutii oamenilor din comunitatea respectiva.

„Cu un format alert, cu informatii valoroase si cu invitati unul si unul, Back to Business Netcast va deveni in scurt timp un produs media apreciat in spatiul online local”, Cristian Manafu, gazda a emisiunii si project manager, „Romania, Back to Business”.

„Back to Business Netcast” este una dintre initiativele lansate recent de Evensys, alaturi de portalul de continut Romania, Back to Business si platforma de consultanta pro-bono Marketing for Good.

MADE WITH IN BUCHAREST BY
Supported by
Recommended by
Communities