Zona de creație

Agenția a epuizat deja toate orele de consultanță gratuită oferită prin platformă. Vă invităm să verificați lista cu restul de agenții disponibile.

Zona de Creație este un loc de joacă al creativilor, unde ne lăsăm imaginația dezvolte identități vizuale unice și proiecte online de impact pentru brandurile care își doresc să iasă din tipare. 

Suntem atenți nu doar la înțelegerea nevoilor de business ale fiecărui client, dar și a poveștii din spate, pentru a crea experiențe de brand memorabile. Viziunea noastră este clară: proiectele cu adevărat de succes se nasc atunci când agenția și clientul lucrează în aceeași echipă. 

Suntem profesioniști cu experiență, pasionați și motivați, mereu în căutare de provocări. Asigurăm o gamă largă de servicii, de la branding și creație, web design & development la consultanță în comunicare și creare de conținut sau dezvoltare de strategie și implementare pentru social media. Fiecare dintre noi a lucrat cu sute de companii și antreprenori pentru a ajuta branduri din toate industriile să devină recunoscute și să se dezvolte. Împreună livrăm proiecte creative și de calitate. 

Website: www.zonadecreatie.ro

Servicii oferite: Branding sau rebranding 

Ore donate: 8 ore pentru 1 companie: ne ocupăm să oferim consultanță și design-ul sau redesign-ul efectiv al identității vizuale ale unei companii 

MADE WITH IN BUCHAREST BY
Managed by
Inspired by
Supported by
Recommended by
Communities