Pattern Studio

Agenția a epuizat deja toate orele de consultanță gratuită oferită prin platformă. Vă invităm să verificați lista cu restul de agenții disponibile.

Lumea e construită din Pattern-uri. Le vedem peste tot. Ne atrag toate simțurile. Pattern-urile ne ajută să învățăm, să ne adaptăm, să evoluăm. De asta, am simțit că trebuie să fim mai mult decât o agenție de design. Să fim Pattern.

Din 2016, Pattern-urile din lumea înconjurătoare ne ajută să găsim ceea ce e unic și creativ pentru business-ul fiecărui client. Am început cu un focus pe piețele externe, dar ne place mult să lucrăm și pentru RO.

Că să se înțeleagă mai ușor ce e în mintea noastră, am creat un concept care ne definește approach-ul de business. FunKreativity™ – un mix de fun, creativitate și un praf de funky.

Încercăm să aplicăm mantra asta în tot ceea ce facem – de la cum ne alegem clienții și proiectele, la cum suntem noi în viața de zi cu zi.

Instrumentele noastre sunt artă și tehnologia, pasiunea pentru design e combustibilul nostru. Avem background în Marketing, Strategie, Branding, Graphic Design, Digital, PR și Social Media. Un fel de 360, dacă chiar vrei să îi spui așa.

Suntem oameni de echipă, susținem echipele clienților ca niște ninja sociali. Nici nu vei putea să crezi că suntem o agenție și nu colegii tăi!

Iar orice ar fi, ne asigurăm că suntem 100% implicați și că ajungem la rezultatele pe care ni le dorim. Get the job done, cum ar zice Abraham Lincoln într-un meme pe internet.

Webiste: www.pattern.us

Servicii oferite:

  • Consultanță în marketing – poziționare, strategie de portofoliu de produse/servicii, preț, promovare
  • Branding & Design: îi putem ajuta să își îmbunătățească branding-ul – logo, identitate vizuală, materiale
  • Digital Marketing: Putem lucra la strategia lor de comunicare digitală – priorități, canale, bugete, măsurători.

Putem să lucrăm împreună cu ei pe user journey, să identificăm unde se întâlnesc cu consumatorii și ce pot îmbunătăți la experiența lor. Putem să îi ajutăm cu un audit pe canalele pe care deja le folosesc – website, social media, newsletters, ads – sau să îi ajutăm să deschidă canale noi de comunicare.

Ore donate: 8 ore/client pentru 2 clienți. Total 16 ore.

MADE WITH IN BUCHAREST BY
Managed by
Inspired by
Supported by
Recommended by
Communities