Reefkig Solutions

Reefkig Solutions oferă soluții software de tip SAAS special construite plecând de la nevoile agențiilor digitale, dar care acoperă nevoi caracteristice tuturor afacerilor mici și mijlocii aflate în etapă de creștere și dezvoltare.

Ecosistemul online Reefkig.com include o suită de trei aplicații software menite să crească productivitatea și să ofere o coloana vertebrală logică și coerentă organizației în care este implementat: Reefkig CRM, Reefkig Tasks și Reefkig Budgets. Acestea pot fi folosite independent sau impreună, în funcție de nevoile organizației și vin cu ajutor ofert de către experți cu experiență în managemnt pentru o integrare cât mai ușoară.

Reefkig CRM este o aplicație de tip CRM (Customer Relationship Management) ce include activitățile aferente departamentelor de marketing, vânzări, financiar și suport relativ la clienți, potențiali clienți. Se poate integra cu SmartBill.ro sau Facturează.ro pentru cei care folosesc deja aceste soluții de facturare, iar în plus aplicația oferă o planificare detaliată a bugetului de cheltuieli și o monitorizare a cheltuielilor organizației cu rapoartare specifică tip P&L si Cashflow. Reefkig Tasks constă într-un sistem de gestiune și monitorizare a activității organizației. Aplicația respectă modelul de lucru Agile, este foarte ușor de utilizat, făcând accesibilă metodă KANBAN grupei de utilizatori mai puțin tehnici. Aplicația se integrează facil cu Jira.com. Pe lângă task management, aplicația oferă și o soluție de time management pentru a contoriza și îmbină timpul organizat sub formă de taskuri și celelalte categorii de timp consumate în muncă ce sunt nereglementate.

Reefkig Budgets reprezintă o soluție de management, control și supraveghere a bugetelor campaniilor de promovare, se integrează cu Google Ads și Facebook Business Manager, preluând live informații despre investițiile în campaniile de promovare. Soluția are că scop evitarea și reglarea din timp a abaterilor față de bugetul media planificat și câștigarea timpului petrecut altfel pe taskuri repetitive de valoare medie.

Website: www.reefkig.com

Servicii oferite:

  • 24 luni gratuit de utilizare a soluției de gestiune a bugetelor media (Reefkig Budgets) pentru primele 200 de companii (Abonamentul Individual)
  •  50 de ore de consultață 1 la 1 oferite pentru 50 de companii (1h / companie) care desfășoară campanii de promovare constând în identificarea și stabilirea unui framework de monitorizare a bugetului de promovare (indiferent daca lucrează sau nu cu agenții sau cu echipe interne)
MADE WITH IN BUCHAREST BY
Managed by
Inspired by
Supported by
Recommended by
Communities