Proceed

Când planurile și visele antreprenorilor se lovesc de părți tehnice, optimizări, cifre, marketing, identitate de brand, promovare, vânzări, platforme, softuri și trebuie puse într-o formulă funcțională și eficientă, noi, echipa Proceed, intervenim să punem să aducem logică, coerență și eficiență pentru ca proiectul tău să fie de succes. Suntem specializați în e-commerce și business-uri care au o componentă de online în mixul de comunicare și vânzare. Analizăm și optimizăm chiar toate aspectele părții online a business-ului tău, de la dezvoltare, analiză oportunități, optimizări de procese, automatizări, marketing, vânzări și a modului cum te prezinți lumii din punct de vedere vizual. Apreciem energia și curajul tău de antreprenor! Vom pune umărul alături de tine să ridicăm afacerea și să o facem mai eficientă.

Website: www.proceed.ro

Servicii oferite:

Identificăm oportunități, optimizăm procese, dezvoltăm sustenabil echipe și creștem canalele de vânzare digitală. Project Management Dirigenție de “șantier” web, app, e-commerce. Dacă nu aveți echipă și doriți să externalizați, noi vă putem gestiona proiectul cu o maximă eficientizare de costuri Digital Marketing Promovare și comunicare eficientă cu focus pe rezultate și un return of investment pozitiv. Concept & Design Realizăm grafică și design web, texte penetrante și frumos ilustrate.

Ore donate: câte 10 ore pentru 5 companii.

Pașii vor fi următorii:

  • discuție cu antreprenorul pentru a înțelege business-ul și piața
  • realizăm un audit și o evaluare a situației curente
  • oferim punctul nostru de vedere privitor la zonele unde se poate eficientiza, automatiza, îmbunătăți indicatorii de performață
  • realizăm o hartă cu acțiunile care trebuie întreprinse
  • realizăm un plan de implementare
  • ajutăm și supervizăm implementarea
MADE WITH IN BUCHAREST BY
Managed by
Inspired by
Supported by
Recommended by
Communities