BUZZStore

BUZZStore este prima agenție de word of mouth & buzz marketing din România. Lansată în 2012, agenția a susținut zeci de branduri locale și internaționale în campanii de comunicare ce stimulează cea mai influentă forță de vânzare: recomandarea unui prieten, implicând până acum peste 15.000 de BUZZeri. Cu peste 100.000 de conturi active pe platforma www.buzzstore.ro, BUZZstore reunește atât consumatori obisnuiți, activi în Social Media (lideri în grupul lor de prieteni) cât și nano și microinfluenceri (având comunități de urmăritori peste medie). Derulăm campanii de buzz marketing (promovare prin postări în Social Media, Blog, Vlog și în discuții directe, față în față realizate de membrii comunității noastre) pe baza experienței directe cu produsele testate, de aici generând și o comunicare autentică ce influențează decizia de cumpărare online sau la raft. Prin BUZZBox – primul serviciu accesibil de discovery box din România (cutii periodice pe baza de abonament cu noi produse lansate pe piață, pentru recrutarea de noi consumatori) oferim brandurilor posibilitatea unui contact direct cu consumatorii potențiali, ducând experiența de sampling la un alt nivel.

Website: www.buzzstore.ro

Servicii oferite:

  • 20 de vouchere în valoare de 500 euro pentru orice campanie de testare de minim 100 de BUZZeri – costul unei campanii începe de la 4.500 euro+ TVA fără costurile terților (transport, producție, logistică)
  • 100 de ore de agenție cu cost zero reprezentând servicii de concept și promovare pentru brandurile mici și mijlocii românești pentru serviciul BUZZBox, pentru 250 de cutii discovery oferite către 250 de BUZZeri în perioada mai-iunie 2020.
MADE WITH IN BUCHAREST BY
Managed by
Inspired by
Supported by
Recommended by
Communities