DWF SEO for eCommerce

Înființată în 2013 ca agenție de digital marketing cu SEO întipărit puternic în ADN, DWF a ajutat, în ultimii 7 ani, peste 650 de magazine online și branduri să-și crească vizibilitatea în motorul de căutare Google. Printre clienții agenției se numără: Foodpanda, Mathaus by Arabesque, Carrefour, Vivre, Betano etc.

Avem 5 divizii: SEO for eCommerce, SEO for Lead generation, SEO for Brands, Youtube SEO și Local SEO.

Agenția este recunoscută și la nivel internațional, fiind nominalizată recent în finala competiției European Search Awards la 3 categorii. De asemenea, DWF face parte din CEE Digital Alliance, alături de alte 16 agenții premiate din Europa Centrală și de Est.

Website: www.dwf.ro

Servicii oferite:

Divizia de SEO for eCommerce a DWF ajută magazinele online să-și crească vizibilitatea în motorul de căutare Google și să atragă mai mult trafic organic, mai multe comenzi, respectiv mai mulți clienți.

Printre clienții agenției pe acest tip de serviciu se numără: Vivre, Mathaus, F64, Carrefour, DyFashion și alte branduri.

Ore donate:

Evaluarea traficului organic actual și realizarea unei strategii pentru a crește vizibilitatea pe cuvinte cheie targetate, prin identificarea unor oportunități specifice fiecărui magazin online ce aplică la program.

Strategii oferite: 10 de strategii (echivalentul total în ore 60).

MADE WITH IN BUCHAREST BY
Managed by
Inspired by
Supported by
Recommended by
Communities