Adrian Niculescu

Experiența mea – 25 de ani de antreprenoriat, 10 ani de agenție de marketing și tranzacții imobiliare, 5 ani de Blockchain (sunt CMO pentru CloudCoin) sunt mentor în programul Virgin Startups din UK, pe profilul meu de Linkedin sunt toate detaliile.

Servicii oferite:

Pot oferi expertiză pe transformare digitală, marketing, vânzări și business development (inclusiv în crize majore, identific împreună cu clientul hidden assets cu care se pot face lucruri).

Mă gândesc să ajut business-urile cum să se marketeze în perioada următoare, să pivoteze cu modelul de afacere, să-și creeze sisteme și să iasă pe piața internațională. Pe antreprenori îi pot ajuta pe partea de mindset antreprenorial și să iasă din starea de disperare care este foarte toxică și periculoasă.

Orice criză vine și cu oportunități foarte mari, acum se vor naște proiecte și companii extraordinare.

Consultanță One-on-One: 5 ore

Contact: LinkedIn

De reținut: Pentru a contacta un consultant din secțiunea „Pick my Brain” vă rugăm să completați acest formular. Fiecare sesiune va dura minim 30 de minute și va continua cât dorește consultantul. Stabiliți în prealabil împreună subiectul discuției, oferind detalii despre provocările avute de la primul contact. Data, ora și platforma discuției sunt stabilite de consultant. Sesiunile „Pick My Brain” sunt sesiuni de întrebări și răspunsuri, deci o bună oportunitate de a lămuri din provocarile avute.

MADE WITH IN BUCHAREST BY
Managed by
Inspired by
Supported by
Recommended by
Communities