Andrei Cismaru

„Sunt Andrei Cismaru și am peste 10 ani experiență în domeniul online, cu expertiză avansată în zona de : social media, content creation, digital performance, e-commerce. Am fost implicat în peste 100 de campanii online în calitate de blogger/om de digital.

Am derulat campanii de performance marketing ( atât execuție cât și coordonare a agențiilor) începând cu 2011 până în prezent, gestionând bugete de la trei  la șapte cifre.

Am lucrat în domenii diverse: retail, tehnologie, Fmcg, Sport și pot înțelege rapid specificitatea mediului în care comunică și activează un brand sau o companie. Am fost implicat în procese de lansare a unor branduri în piață, am construit magazine online de la 0, am alcătuit bugete și planuri de media și am făcut și multe greșeli. Din care putem învăța împreună”. 

Website: www.andreicismaru.ro

Consultanță One-on-One: 5 ore în total. Fiecare call durează 30 de minute.

Contact: LinkedIn

De reținut: Pentru a contacta un consultant din secțiunea „Pick my Brain” vă rugăm să completați acest formular. Fiecare sesiune va dura minim 30 de minute și va continua cât dorește consultantul. Stabiliți în prealabil împreună subiectul discuției, oferind detalii despre provocările avute de la primul contact. Data, ora și platforma discuției sunt stabilite de consultant. Sesiunile „Pick My Brain” sunt sesiuni de întrebări și răspunsuri, deci o bună oportunitate de a lămuri din provocarile avute.

MADE WITH IN BUCHAREST BY
Managed by
Inspired by
Supported by
Recommended by
Communities