Cristian China-Birta

CristianChina-Birta este blogger pe cristianchinabirta.ro, antreprenor online cu agenția digitală Kooperativa 2.0, trainer și speaker.

Dar în primul rând, așa cum spune chiar el, este tatăl celor trei copii și șotul doamnei sufletului său. A organizat în cei 15 ani de consultanță peste 500 de campanii cu și pentru influnceri. În același timp, a participat ca blogger la peste 200 de campanii.

A ținut peste 150 de cursuri de social media la solicitarea companiilor și agențiilor, fiind speaker la mai mult de 100 de evenimente în care subiectul principal a fost social media și comunicarea. A publicat peste 13.000 de postări și articole pe blogul său, pe care scrie din 2007.

Website: www.cristianchinabirta.ro

Consultanță One-on-One: 5 ore în total. Fiecare call durează 30 de minute.

Contact: LinkedIn

De reținut: Pentru a contacta un consultant din secțiunea „Pick my Brain” vă rugăm să completați acest formular. Fiecare sesiune va dura minim 30 de minute și va continua cât dorește consultantul. Stabiliți în prealabil împreună subiectul discuției, oferind detalii despre provocările avute de la primul contact. Data, ora și platforma discuției sunt stabilite de consultant. Sesiunile „Pick My Brain” sunt sesiuni de întrebări și răspunsuri, deci o bună oportunitate de a lămuri din provocarile avute.

MADE WITH IN BUCHAREST BY
Managed by
Inspired by
Supported by
Recommended by
Communities