Ionuț Radu Munteanu

„Am dobândit o experienţă de peste 15 ani şi peste 20,000 ore de lucru în Digital Marketing, m-am străduit constant să construiesc sisteme care să ajute oamenii să-şi valorifice pasiunea. Sunt profesor, orator, specialist în digital marketing şi antreprenor.

În tot acest timp, am ajutat mai mult de 500 de companii să îşi crească cifra de afaceri şi clientela. Am mentorat și contribuit la dezvoltarea a mai mult de 50 tineri profesionişti, îndrumându-i în cariera de Digital Marketing pe care au ales-o. Cu ajutorul programelor online, a seminarelor, workshop-urilor şi pe podium ca vorbitor, gândurile şi cuvintele mele au atins mii de oameni din toate colţurile lumii şi i-au ajutat să crească atât în viaţa profesională, cât şi în cea personală.”

Website: www.imunteanu.com

Module de coaching:

Primii pași spre angajarea în digital marketing

– Acest program este destinat tinerilor şi celor aflaţi la început de carieră, care vor să pornească pe drumul Digital Marketing. Vrei să te angajezi într-o agenţie digitală? Ştii ce-ţi trebuie pentru a avea un avantaj competitiv la locul de muncă? 

– Îţi voi dezvălui cele mai tari principii pe care le-am aplicat de-a lungul activităţii mele timp de mai bine de 10 ani la WebDigital, timp în care am ajutat şi îndrumat tinerii profesionişti care au absolvit programul de internship. 

Crește-ți agența și echipa

Program special conceput pentru proprietarii de agenţii, managerii şi liderii echipelor de marketing care doresc să dezvolte o mentalitate orientată spre dezvoltare în cadrul echipelor lor. Ştii care este eficienţa echipei tale şi ce valori sunt reprezentative pentru fiecare membru al ei? Ştii cum să valorifici ceea ce ai deja, pentru a te bucura de o creştere durabilă? 

Îţi voi dezvălui cele mai tari principii, aplicate cu succes timp de mai bine de 10 ani de când fondat și administrat activitatea unei agenţii digitale. Vei afla cum să îţi gestionezi mai bine echipa, cum să creezi procese automatizate, cum să îţi motivezi fiecare membru din organizaţie şi cum să îţi atingi obiectivele de business.

Infrastructura marketingului online

Acest program este destinat tuturor celor interesaţi de marketing, care vor să afle mai multe despre latura sa digitală, persoanelor care doresc să ştie cum să planifice, să implementeze şi să măsoare impactul strategiilor digitale. 

Te voi ajuta să înţelegi principiile mediului digital şi cum să le aplici pentru a-ţi atinge cu succes obiectivele. „

Consultanta One-on-One: 15 ore (pentru oricare dintre cele 3 module) în total. Fiecare call durează 30 de minute.

Contact: LinkedIn

De reținut: Pentru a contacta un consultant din secțiunea „Pick my Brain” vă rugăm să completați acest formular. Fiecare sesiune va dura minim 30 de minute și va continua cât dorește consultantul. Stabiliți în prealabil împreună subiectul discuției, oferind detalii despre provocările avute de la primul contact. Data, ora și platforma discuției sunt stabilite de consultant. Sesiunile „Pick My Brain” sunt sesiuni de întrebări și răspunsuri, deci o bună oportunitate de a lămuri din provocarile avute.

MADE WITH IN BUCHAREST BY
Managed by
Inspired by
Supported by
Recommended by
Communities