Tudor Galoș

Sunt Tudor Galoș și conduc biroul de consultanță boutique Tudor Galoș Consulting, unde lucrez cu peste 80 de clienți în domeniile conformității la GDPR, a transformării digitale și a consultanței de specialitate acordate start-up-urilor. Înainte de a mă apuca de antreprenoriat am fost director de consumer marketing la Microsoft. Am peste 1000 de prezentări livrate la evenimente interne și internaționale. Am lucrat și lucrez cu clienți din zona IMM-urilor, a firmelor mari dar și cu instituții publice. Cu ce pot ajuta? Pot să ofer 100 de ore de consultanță gratuită în domeniul transformării digitale. În cadrul acestor 50 de sesiuni veți avea ocazia să învățați o abordare structurată de transformare digitală, începând cu transformarea oamenilor, a culturii organizaționale, identificarea și analiza proceselor de business, optimizarea acestora, transformarea produselor și a serviciilor oferite, introducerea elementelor de conformitate la legislația existentă (GDPR, AML – Anti-Money Laundering, IDD, PSD2 etc), prioritizarea activităților de business în funcție de rezultate folosind tactici de growth hacking.

Website: www.tudorgalos.ro

Consultanță One-on-One: 50 de sesiuni a câte 2h privind transformarea digitală (o sesiune per aplicant, deci oferta este limitată la primii 50 de aplicanți).

Contact: Formular online

De reținut: Pentru a contacta un consultant din secțiunea „Pick my Brain” vă rugăm să completați acest formular. Fiecare sesiune va dura minim 30 de minute și va continua cât dorește consultantul. Stabiliți în prealabil împreună subiectul discuției, oferind detalii despre provocările avute de la primul contact. Data, ora și platforma discuției sunt stabilite de consultant. Sesiunile „Pick My Brain” sunt sesiuni de întrebări și răspunsuri, deci o bună oportunitate de a lămuri din provocarile avute.

MADE WITH IN BUCHAREST BY
Managed by
Inspired by
Supported by
Recommended by
Communities