Adelina Oprea

Ești pregătit să afli cum poți construi campanii performante pe Facebook si Instagram? Sunt Adelina Oprea și fac parte din lumea marketingului online din România de peste 10 ani. De atunci și până astăzi am trecut prin toate palierele vieții digitale și am lucrat cu peste 150 de magazine online și branduri pentru a le ajuta să își îmbunătățească prezența digitală și să vândă mai mult.

În 2016 am fondat agenția de performance marketing Champaings cu focus în creșterea vânzărilor pentru magazinele online de fashion și lifestyle și am avut ocazia să lucrez cu branduri minunate precum: ZorileStore, Sandalandala, Hervis Sports, CONDUR by alexandru, Kalapod, A&A Vesa, Moja, OTTER, Tezyo, Retro Boutique, Zaza Boutique, The 5th Element, Nympha Clothing, Broxo și mulți alții.

Focusul meu? Să te ajut să atingi succesul în campaniile tale de Facebook și Instagram prin construirea unor strategii eficiente și relevante de promovare.

Sunt persoana cu care trebuie să discuți dacă îți pui frecvent următoarele întrebări:

  • De ce nu pot avea un număr stabil de vânzări din campaniile de Facebook și Instagram?
  • Cum pot să cresc numărul de vânzări în campaniile de Facebook sau Instagram ads?
  • Există probleme tehnice care mă împiedică să ating succesul în campaniile mele?
  • Ce este pixelul de Facebook?
  • Cum pot construi bannere mai atractive pentru publicul meu țintă?
  • Cum pot să scad costurile fără să scadă și vânzările în campaniile de Facebook?
  •  Reclamele mele ajung la cea mai potrivită audiență?

Dacă îți pui aceste întrebări, nu mai sta pe gânduri și lasă-mă să vin în ajutorul tău și să îți ofer informații cheie despre acțiunile concrete pe care le poți lua pentru a vinde mai mult online.

Website: champaigns.co.uk

Consultanță One-on-One: 5 ore în total. Fiecare call durează 30 de minute.

Contact: LinkedIn

De reținut: Pentru a contacta un consultant din secțiunea „Pick my Brain” vă rugăm să completați acest formular. Fiecare sesiune va dura minim 30 de minute și va continua cât dorește consultantul. Stabiliți în prealabil împreună subiectul discuției, oferind detalii despre provocările avute de la primul contact. Data, ora și platforma discuției sunt stabilite de consultant. Sesiunile „Pick My Brain” sunt sesiuni de întrebări și răspunsuri, deci o bună oportunitate de a lămuri din provocarile avute.

MADE WITH IN BUCHAREST BY
Managed by
Inspired by
Supported by
Recommended by
Communities