Cătălin Bordei

Sunt Cătălin Bordei, specialist în ecommerce și antreprenor motivat de rezultate, perseverență, dar și de pasiunea pentru fiecare proiect în care mă implic, fie el profesional sau personal. Sunt inspirat, zi de zi, de oamenii din jurul meu pe care sunt mândru să îi numesc parteneri, prieteni, colegi, familie.

În cei peste 15 ani de activitate profesională, am acumulat experiență în comerț online, dezvoltare software (planificare și execuție de proiecte, consultanță IT), digital, marketing, telecom și retail. Am fost implicat în zeci de proiecte lansate cu succes, în toate etapele lor, de la idee, până la planificare, dezvoltare, testare și optimizare.
În prezent, sunt Partener si COO la Innobyte, companie românească de dezvoltare software, specializată în eCommerce și crearea de aplicații mobile și web. Focusul nostru este să ajutăm companiile să crească prin tehnologie.

Expertiză: comerț electronic, consultanță IT, dezvoltare software, digital transformation, start-up-uri, project management, product management.

Website: www.innobyte.com

Consultanță One-on-One: 5 ore în total. Fiecare call durează 30 de minute.

Contact: LinkedIn

De reținut: Pentru a contacta un consultant din secțiunea „Pick my Brain” vă rugăm să completați acest formular. Fiecare sesiune va dura minim 30 de minute și va continua cât dorește consultantul. Stabiliți în prealabil împreună subiectul discuției, oferind detalii despre provocările avute de la primul contact. Data, ora și platforma discuției sunt stabilite de consultant. Sesiunile „Pick My Brain” sunt sesiuni de întrebări și răspunsuri, deci o bună oportunitate de a lămuri din provocarile avute.

MADE WITH IN BUCHAREST BY
Managed by
Inspired by
Supported by
Recommended by
Communities