Innobyte

Innobyte este o companie românească ce oferă servicii de dezvoltare software, specializată în eCommerce și crearea de aplicații mobile și web.
Încă din 2006, compania contribuie la extinderea pieței locale și internaționale de comerț online. Innobyte a dezvoltat peste 100 magazine online scalabile pentru branduri de top din întreaga lume. Expertiza tehnică a echipei vine în sprijinul nevoilor de business ale clienților prin oferirea de servicii de consultanță, dezvoltare, testare și livrare de proiecte complexe. Compania utilizează tehnologii și metodologii de ultimă oră pentru a asigura mediul potrivit pentru dezvoltarea software și pentru a implementa soluțiile potrivite de business.

Website: www.innobyte.com

Servicii oferite: 3 audituri în total


1. Audit de securitate pentru un magazin online Magento 1 sau Magento 2 – realizarea unui audit de securitate pentru un magazin online dezvoltat pe platforma Magento 1 sau Magento 2. Auditul constă în 15 de ore de lucru și va fi executat de un specialist în Securitate. La finalul auditului, beneficiarul va primi un raport cu rezultatele analizei, eventualele probleme identificate și recomandări.


2. Audit funcțional pentru magazine online Magento 2 – realizarea a 2 audituri funcționale ce testează magazinele online Magento 2 din punct de vedere funcțional. Fiecare audit constă în 20 de ore de lucru și vor fi executate de către echipa de Quality Assurance. La finalul auditului, beneficiarul va primi un raport cu rezultatele analizei, eventualele probleme identificate și recomandări.

Ore donate: 55 ore în total (15 audit de securitate/20 audit funcțional/20 audit funcțional).

MADE WITH IN BUCHAREST BY
Managed by
Inspired by
Supported by
Recommended by
Communities