pastel

pastel este o agenție de comunicare cu o abordare strategică și creativă, cu o activitate de 14 ani pe piața din România, peste 5.000 de campanii și proiecte dezvoltate și un portofoliu de clienți din arii diferite, precum auto, FMCG, servicii, industrie, B2B, IT, ONG, retail etc. Agenția și-a păstrat independența și se mândrește cu acționariatul său 100% feminin și autohton.

Cu o echipă formată din 30 de profesioniști, agenția oferă în prezent servicii de comunicare pentru campanii ce se desfășoară atât în România, cât și la nivel regional.

Printre clienții și brandurile pentru care agenția lucrează se numără Sun Plaza, Uniqa Asigurari, Unilever, Sameday, Autism Voice, ARC (Asociația pentru Relații Comunitare), Colgate Palmolive România & Polonia, Group Renault România, Jacobs Douwe Egberts (JDE), JTI Romania, kika Romania, Maspex, MedLife, Mega Image, Mondelez, TCC și mulți alții.

Website: www.pastel.ro

Servicii oferite:

La pastel, beneficiem de resurse interne pentru servicii de strategie, creație, 3D design, producție audio-video, PR, Social Media, event management, internal communication, employer branding, marketing sportiv și CSR.

Sub umbrela programului Nicio lună fără o faptă bună, pastel oferă companiilor implicate în comunitate serviciile sale, fără niciun cost. Astfel, firmele care fac bine, primesc sprijin în a-și comunica eforturile și rezultatele și a genera și mai mult bine. Serviciile oferite sunt agreate împreună cu firma beneficiară, în funcție de natura cauzei pe care compania o susține și de resursele de implementare pe care compania de deține. În fiecare lună, o nouă cauză și o nouă companie pot beneficia de sprijin în comunicare și de experiența unei echipe de oameni dedicați.

Ore donate:

pastel poate oferi 20 de ore de agenție/lună către clienții selectați de un juriu independent (componența juriului în lucru). Derularea unei cauze societale/care să impacteze benefic comunitatea este principala condiție pe care companiile trebuie să o îndeplinească pentru a se înscrie în program.

MADE WITH IN BUCHAREST BY
Managed by
Inspired by
Supported by
Recommended by
Communities