Roxana Lupu

Cu peste 10 ani experiență în comunicare, Roxana Lupu a lucrat ca jurnalist și editor în cele mai importante redacții de media din România (print, online și tv), înainte de a îmbrățișa marketingul și comunicarea. Are experiență în employee engagement și comunicare internă, activând în agenții de PR mari din România, până când și-a lansat propria agenție de comunicare și evenimente, acum 5 ani. Roxana este și sportiv amator de anduranță (triatlon) și trainer de motivație prin sport, pentru manageri și antreprenori, dar și echipe din companii.

Agenția pe care o conduce, împreună cu Raluca Mihailă, este prima agenție de PR și evenimente din România nișată pe sport, viață sănătoasă, wellness/wellbeing și oferă programe de mișcare, motivație prin sport și viață sănătoasă pentru branduri și companii, servicii de strategie, branding și comunicare, organizare eveniment, strategii corporate social responsibility (CSR).

Website: www.adrenallinamedia.ro

Servicii oferite:

  • Comunicare internă (crisis included) în momente delicate ca cele pe care le traversăm
  • Strategii de employee engagement
  • Training online pentru echipe în zona viață sănătoasă/wellbeing
  • Training de inspirație și motivație prin sport pentru manageri/antreprenori, ca sprijin pentru depășirea momentelor de criză pe care le traversăm cu toții și construirea unui mindset de leadership în business prin valorile sportului

Consultanță One-on-One: 5 ore în total. Fiecare call durează 30 de minute.

Contact: LinkedIn

De reținut: Pentru a contacta un consultant din secțiunea „Pick my Brain” vă rugăm să completați acest formular. Fiecare sesiune va dura minim 30 de minute și va continua cât dorește consultantul. Stabiliți în prealabil împreună subiectul discuției, oferind detalii despre provocările avute de la primul contact. Data, ora și platforma discuției sunt stabilite de consultant. Sesiunile „Pick My Brain” sunt sesiuni de întrebări și răspunsuri, deci o bună oportunitate de a lămuri din provocarile avute.

MADE WITH IN BUCHAREST BY
Managed by
Inspired by
Supported by
Recommended by
Communities