Royalsoft

Suntem o agenție digitală completă din Constanța, cu peste 5 ani de experiență în dezvoltarea de soluții personalizate pentru îmbunătățirea prezenței online. Echipa noastră este formată atât din specialiști în web development și web design cât și în marketing online. Ne-am specializat în eCommerce development și am lucrat pentru clienți din peste 12 țări.

Website: www.royalsoft.eu/ro

Servicii oferite:

Putem oferi consultanță atât businessurilor care nu au încă o prezență online, cât și celor care doresc să o îmbunătățească pe cea actuală.

Principalele topicuri de interes în această perioadă sunt referitoare la alegerea potrivită a platformei pentru un magazin online și a canalelor de promovare potrivite pentru specificul fiecărui business.

Am alocat 3 pachete de consultanță, câte 3 ore pentru Web/eCommerce development și câte 3 ore pentru Marketing Online, în total 18 ore (6 ore pentru 3 businessuri).

În plus, pentru un business cu o prezența online existența oferim un audit complet al acesteia și un plan personalizat de îmbunătățire.

Ore donate: 18 în total.

Orele vor fi alocate în mod egal, după cum urmează:

  • 3 pachete a câte 6 ore fiecare (3 web development+3 marketing online)

Acestea vor include researchul inițial + o secțiune de Q&A + o serie de sfaturi punctuale cu ce trebuie îmbunătățit.

În plus, pentru un business prezent în mediul online, vom oferi un audit complet și un plan personalizat pentru îmbunătățire ce va include recomandări în ceea ce privește partea de UX, customer journey și prezența în Social Media.

MADE WITH IN BUCHAREST BY
Managed by
Inspired by
Supported by
Recommended by
Communities