ContentSpeed

Lider de piață în crearea magazinelor online B2C și B2B. Încă din 2003 am creat platforma de eCommerce ContentSpeed și ne-am hiperspecializat cu soluții tehnice specifice Companiilor de Distribuție prin Portal B2B și ContentSpeed PREMIUM dedicat Comertului Tradițional B2C. În special Retailerii cu magazine fizice apreciază soluțiile noastre pentru că le punem la dispoziție toate instrumentele și serviciile necesare pentru deschiderea unui nou canal de vânzare online: design, training, dezvoltari custom pentru funcționalitățile specifice, integrarea cu software de gestiune POS și ERP, a cardurilor de fidelitate și funcționalități avansate ca rezervarea produselor din magazinul online în cel mai apropiat punct de lucru fizic. Și, cel mai important, oferim Servicii de Mentenanță și Garanție, Suport Tehnic, Consultanță și Dezvoltări Custom pentru a sprijini creșterea afacerii. Platforma ContentSpeed este o soluție stabilă, scalabilă, folosită de peste 750 de companii mici, medii și mari.

Website: www.contentspeed.ro

Servicii oferite:

Consultanță în alegerea platformei de eCommerce potrivite tipului de business; alegerea furnizorilor de software terți necesari în fluxurile operaționale. Digitalizare pentru retaileri tradiționali, farmacii și companii de distribuție – domeniile în care avem cea mai mare experiență (cu exemple din portofoliu clienți).

Ore donate: 30 min/business. 10 consultanți eCommerce, fiecare câte 1 ora/zi. Până în data de 15 mai. Total: 100 ore consultanță.

MADE WITH IN BUCHAREST BY
Managed by
Inspired by
Supported by
Recommended by
Communities