Artboard

Noi suntem Artboard, o agenție de creație formată din profesioniști cu rezultate recunoscute în peste 15 ani de activitate. Întotdeauna ne găsesc deschiși clienții cu nevoi și probleme critice. Știm că ideile creative sunt o provocare, așa că venim cu soluții și rezultate vizibile. Știm care este valoarea timpului. Într-o formă sau alta, mereu am adăugat un strop de culoare în colaborările noastre și suntem mândri de rezultatele aduse clienților noștri.

Website: www.artboard.ro

Servicii oferite:

Se vorbește foarte mult de digitalizarea forțată și cum știm cât de multe probleme ridică acest proces la nivel microeconomic, am ales să venim în ajutorul firmelor mici și start-up-urilor, cum ar fi: a atelierelor de orice fel (avem unul in-house și am dezvoltat o afinitate pentru aceste businessuri mici), cafenelelor micuțe, boutiqurilor cochete, gelateriilor, măcelăriilor, băcăniilor, cofetăriilor, locurilor de joacă, saloanelor de înfrumusețare, micilor firme imobiliare ș.a. cu două servicii care le-ar cosmetiza pe deoparte și pe cealaltă i-ar propulsa pe rețelele de socializare cu o nouă identitate vizuală.

Oferim asistență și implementare pentru crearea unui tur virtual al unei locații în Google Maps, dar care poate fi folosit în site și în alte rețele sau un pachet de imagini reprezentative businessului care pot fi utilizate timp îndelungat online și offline.

Noi încercăm să ne dedicăm cu totul nevoilor clientului, așa că din urma colaborării noastre veți deprinde și cum să folosiți aceste noi tool-uri cu care vin aceste servicii la pachet și veți afla și cum să profitați la maxim de imaginile create de noi.

It’s gonna be great!

Ore donate:

Alocăm un număr de 5 ore fie pentru crearea un tur virtual, fie pentru pachetul de imagini reprezentative businessului tău. Dăruim un total de 25 de ore de lucru pentru 5 clienți, câte 5 ore pentru fiecare proiect.

MADE WITH IN BUCHAREST BY
Managed by
Inspired by
Supported by
Recommended by
Communities