Andrei Mihai

Andrei Mihai, expert în User Experience, fondator UXProject. Cu 13 ani de experiență în digital, un Masterclass în Design Sprint (AJ&Smart – Berlin) și unul de la Design Thinkers Academy (Amsterdam), Andrei a ajutat zeci de companii românești și peste 350 de profesioniști să creeze produse inovatoare, viabile și durabile.

Contact: LinkedIn

Servicii oferite:

Andrei poate ajuta un antreprenor să își adapteze modelul de business condițiilor actuale sau poate veni cu idei & soluții ca ei să își adapteze site-ul/serviciul/produsul astfel încât să îmbunătățească experiența clientului într-un mod sustenabil.

Consultanță One-on-One: 5 ore în total. Fiecare call durează 30 de minute.

De reținut: Pentru a contacta un consultant din secțiunea „Pick my Brain” vă rugăm să completați acest formular. Fiecare sesiune va dura minim 30 de minute și va continua cât dorește consultantul. Stabiliți în prealabil împreună subiectul discuției, oferind detalii despre provocările avute de la primul contact. Data, ora și platforma discuției sunt stabilite de consultant. Sesiunile „Pick My Brain” sunt sesiuni de întrebări și răspunsuri, deci o bună oportunitate de a lămuri din provocarile avute.

MADE WITH IN BUCHAREST BY
Managed by
Inspired by
Supported by
Recommended by
Communities