Planable

Planable este un start-up cu echipe în Bucuresti si în Chisinsu , care a dezvoltat o soluție de colaborare pentru echipele de social media. Business-ul a pornit de la nevoia reală a celor trei cofondatori care au discutat prima dată ideea tool-ului pe când aveau între 19 și 23 de ani. De atunci, business-ul a trecut prin mai multe acceleratoare locale, a avut o perioadă de dezvoltare în San Francisco și Londra și a obținut finanțări considerabile. Printre clienții actuali se numară și branduri foarte cunoscute precum Christian Loubutin, Jaguar Land Rover, Viber, și World Food Program.

Dacă ești o agenție de digital, ai o echipă de social media in-house sau ești chiar freelancer, acest tool este pentru tine. Privește Planable ca pe bordul de comandă al activității tale de zi cu zi. Cu acest tool, toate campaniile și toți oamenii din echipă se întâlnesc pe aceeași pagină. La propriu. Platforma este construită astfel încât poți crea campanii și primi feedback în cel mai vizual mod posibil.

Website: www.planable.io

Servicii oferite:

Oferim 2 luni de acces gratuit la Planable folosind codul de acces: 2-months-off.

Ce poți face cu Planable?

  • Organizează tot conținutul de social media într-un singur loc, într-un mod vizual
  • Previzualizează toate postările exact ca și cum ar fi live – fără mockupuri sau pagini de test
  • Primește feedback exact lângă postare și poți edita în timp real
  • Aprobă postările cu un singur click
  • Programează postările pentru toate paginile tale de social pentru Facebook, Twitter, Instagram și LinkedIn

Și acesta e doar începutul. Echipa Planable a dezvoltat numeroase alte functionalități care să te ajute să îți creezi propriul tău flow și să creezi cele mai bune postări de social media.

MADE WITH IN BUCHAREST BY
Managed by
Inspired by
Supported by
Recommended by
Communities