Mircea Staiculescu

Strateg cu un background solid în business și comunicare, Mircea Staiculescu este partener fondator și director executiv al Headvertising, primul shop de creație din România. Gestionează activitatea de zi cu zi a agenției și a peste 25 de angajați și a finalizat o gamă largă de proiecte publicitare care au contribuit la creșterea cifrelor de vânzări și de marketing pentru diverși clienți din majoritatea industriilor: agricultură, automobile, servicii bancare, băuturi, construcții, alimente de larg consum, îngrijire medicală, ospitalitate, bunuri de uz casnic, asigurări, media, farmaceutice, imobiliare, telecom, transport, utilități.
A desfășurat afaceri de peste 50 de milioane de dolari, fiind direct implicat în activitățile agenției de new business, strategie, management de proiect și evenimente.

Contact: LinkedIn

Servicii oferite:

După ce a lucrat cu business-uri din aproape toate industriile în cei peste 25 de ani experiență marketing și publicitate, Mircea poate aborda cu ușurință proiecte dificile pentru a furniza soluții eficiente.

Consultanță One-on-One: 5 ore în total. Fiecare call durează 30 de minute.

De reținut: Pentru a contacta un consultant din secțiunea „Pick my Brain” vă rugăm să completați acest formular. Fiecare sesiune va dura minim 30 de minute și va continua cât dorește consultantul. Stabiliți în prealabil împreună subiectul discuției, oferind detalii despre provocările avute de la primul contact. Data, ora și platforma discuției sunt stabilite de consultant. Sesiunile „Pick My Brain” sunt sesiuni de întrebări și răspunsuri, deci o bună oportunitate de a lămuri din provocarile avute.

MADE WITH IN BUCHAREST BY
Managed by
Inspired by
Supported by
Recommended by
Communities