Profitshare

Profitshare este platformă de marketing afiliat cu cele mai mari vânzări din România și reprezintă soluția de marketing online folosită de unele dintre cele mai importante magazine și furnizori de servicii online.


Profitshare reprezintă soluția de marketing online folosită de unele dintre cele mai importante magazine și de numeroși furnizori de servicii online. Scopul nostru este acela de a sprijini businessurile online prin oferirea unor soluții de comunicare și promovare eficiente, ușor de adoptat. Marketingul afiliat este cea mai eficientă formă de marketing online având în vedere faptul că un client de publicitate plătește un comision unui afiliat strict în funcție de performanțele campaniilor de promovare.


Crește-ți vânzările și traficul pe site printr-un program de afiliere în Profitshare! Magazinul tău online poate fi promovat de mii de specialiști în marketing online, bloggeri, publisheri. Afiliații îți vor aduce surse noi de trafic și vor contribui la creșterea vânzărilor. Primești acces la o mulțime de unelte de promovare care te vor propulsa în atenția clienților.

Website: www.profitshare.ro

Servicii oferite:

Prin intermediul marketingului afiliat plătești partenerilor afiliati doar pentru vânzările realizate. Tu ești cel care decide cât vei plăti pentru fiecare vânzare adusă prin intermediul Profitshare.

Profitshare vine în sprijinul advertiserilor prin eliminarea taxei de deschidere cont în valoare de 499 lei pentru conturile înregistrate până la data de 30.06.2020.

MADE WITH IN BUCHAREST BY
Managed by
Inspired by
Supported by
Recommended by
Communities