Softlead

Softlead este o platformă ce ajută companiile să identifice și să implementeze aplicația software potrivită nevoii lor. În prezent, Softlead a generat proiecte de lead generation pentru peste 10.000 de companii din România, numărul fiind în creștere de la lună la lună.

Website: www.softlead.ro

Servicii oferite:

Serviciile de consultanță și de identificare a aplicației software potrivită fiecărei companii reprezintă activitatea principală a platformei www.softlead.ro, procesul fiind unul semi automatizat. Astfel, companiile interesate de achiziția unei soluții software completează un formular de lead, iar consultanții Softlead preiau solicitarea, ulterior oferind maxim 5 soluții reprezentative pentru cerința clientului. Pentru client, procesul este unul 100% gratuit.

Ore donate:

Softlead oferă servicii gratuite de consultanță în identificarea suitei de aplicații cu rol de digitalizare pentru 10 clienți diferiți.

Orele vor fi alocate în mod personalizat, pentru fiecare client în parte, ținând cont de industria din care face parte, provocările sale, problemele întâmpinate, soluții software existente în prezent sau eventuale integrări necesare.

MADE WITH IN BUCHAREST BY
Managed by
Inspired by
Supported by
Recommended by
Communities