Live. Video. Audio

Netcast este un produs media hibrid, nascut in mijlocul pandemiei din dorinta de a aduce in prim plan inspiratie si optimism, insa cu o doza severa de realism, alaturi de unele dintre cele mai puternice voci din mediul online si ale unor profesionisti recunoscuti in domeniile lor.

Mai mult

28.05

O noua editie in care Orlando Nicoara va analiza piata de publicitate online si cresterea mediului digital

02.06

In a cinea editie, Cristina Savuica va vorbi despre Employer Branding pe timp de pandemie

04.06

A sasea editie va aborda impreuna cu Razvan Pascu schimbarile din industria de turism

MARKETING EDITION

Bogdan Naumovici

Unul dintre cei mai apreciati publicitari romani si probabil cel mai cunoscut director de creatie de la noi, Bogdan Naumovici este omul din spatele unora dintre cele mai importante premii ale deceniului

Mai mult

PEOPLE EDITION

Nansi Lungu

Cu o pregatire in stiinte cognitive, logica si filozofie, Nansi Lungu este Lector Univ. dr. la catedra de Stiinte Cognitive, Universitatea Titu Maiorescu si coordoneaza in prezent departamentul de Psihologie

Mai mult

FESTIVALS EDITION

Guido Janssens

Cu peste 30 de ani de experienta in industria muzicala, Guido Janssens este unul dintre cei mai mari organizatori de evenimente live din Romania si fondatorul Emagic – compania care a pus Romania pe harta concertelor de top.

Mai mult

PERSONAL BRAND EDITION

Deliric

Artist nonconformist si exigent, Deliric nu s-a lasat influentat de prejudecati si a facut lucrurile dupa standardele inalte pe care si le-a setat singur.

Mai mult

FASHION EDITION

Mirela Bucovicean

Ambitioasa si puternica, Mirela a influentat prin proiectele ei tendintele in designul autohton de moda si se numara printre cele mai de succes femei din Romania.

Mai mult

SOCIAL NETWORKS EDITION

Laura Savu

Foarte pasionata de noile media, Laura Savu este unul dintre oamenii de marketing si comunicare din noul val care s-au bucurat de o ascensiune rapida in cariera sa.

Mai mult

PUBLISHING EDITION

Orlando Nicoara

Cu o experienta de peste 20 de ani in industria digitala, Orlando Nicoara este cu siguranta unul dintre oamenii care au pus bazele acestei industrii in Romania.

Mai mult

EMPLOYER BRANDING EDITION

Cristina Savuica

Antreprenor cu vechime si recruiter cu talent si pasiune, Cristina Savuica este unul dintre cei mai apreciati profesionisti din HR. De peste 18 ani, se afla in spatele succesului companiei Lugera.

Mai mult

TRAVEL EDITION

Razvan Pascu

Pasiunea lui Razvan de a calatori s-a concretizat treptat intr-un blog de travel foarte urmarit, intr-o agentie de PR care ofera consultanta firmelor din turism si intr-un ONG-ul care promoveaza specificul regiunilor Romaniei.

Mai mult
Ne vedem live pe Facebook.com/Evensys
MADE WITH IN BUCHAREST BY
Supported by
Recommended by
Communities