2activePR propune platforma New Future un proiect pro-bono pentru micii intreprinzatori romani

de 2ACTIVE PR

26 martie 2020

New Future este cea mai recenta initiativa 2activePR, un proiect pro-bono adresat micilor antreprenori romani prin care ne dorim sa selectam 10 proiecte autohtone carora sa le oferim consultanta si implementare pentru campaniile de lansare / relansare de produs sau servicii.

Demersul este deschis catre antreprenorii care si-au construit sau sunt pe cale sa isi construiasca o afacere bazata pe sustenabilitate si grija fata de mediul inconjurator, pe inovatie, pe folosirea resurselor locale, pe generarea unui impact pozitiv in comunitatea careia i se adreseaza, dar si pe respectul fata de furnizori si parteneri.

Proiectul se va derula incepand cu luna mai, iar antreprenorii ce considera ca afacerea lor respecta criteriile mentionate mai sus, sunt invitati sa ne transmita: povestea lor de business, un CV, precum si o argumentatie / informatii despre sustenabilitatea si impactului initiativei sale asupra comunitatii.

„Ne dorim sa contribuim activ la succesul proiectelor valoroase, spunandu-le povestea de business si aducand in atentia publicului produsele sau serviciile lor inovatoare. Iar pentru a atinge aceste obiective vom folosi strategii de lansare, care sa incorporeze tactici de influencers si media relations. Pe aceasta cale solicitam ajutorul tuturor publicatiilor din Romania, acela de a sustine si ei micile proiecte creative si antreprenorii din spatele lor, dedicandul-le acestora un spatiu online mai amplu. Doresc sa incurajez mass media sa faca din acest gen de relatari o prioritate pentru politica lor editoriala si sa creeze pagini si emisiuni speciale dedicate acestor afaceri pe cale sa se nasca”,  a declarat Corina Barladeanu, owner 2activePR.

inscrierile sunt asteptate pana pe 15 mai, pe e-mail, la newfuture@2activepr.ro.

Comentariile sunt inchise.

MADE WITH IN BUCHAREST BY
Supported by
Recommended by
Communities