Kiss FM, Rock FM si Magic FM ofera spatiu de emisie gratuit pentru initiativele in lupta COVID19

de AG Radio Holding

15 aprilie 2020

Kiss FM, Rock FM si Magic FM se alatura luptei impotriva COVID19 si pun la dispozitie spatiu de emisie gratuit pentru ONG-urile si companiile implicate in aceasta cauza, care doresc sa promoveze proiecte care aduc un plus de valoare in lupta cu virusul.

Initiativa pentru asociatiile si companiile care au nevoie sa fie auzite, ca sa ajute comunitatea

Numeroase ONG-uri si companii s-au implicat in lupta impotriva COVID19, alegand sa ajute la aprovizionarea spitalelor, sa gateasca pentru medici, sa livreze la domiciliu mancare si medicamente celor nevoiasi. Toate initiativele comunitare, fie la nivel local sau national, gandite pentru a veni in sprijinul cetatenilor afectati de pandemie si al personalului medical dedicat au nevoie de platforme cu audienta nationala, prin care mesajul lor sa ajunga la cat mai multi beneficiari.

 „Lumea intreaga este greu incercata de acest moment. Cu totii trebuie sa ajutam, cu orice putem, niciun sprijin nu este prea mic. Prima intrebare pe care ne-am adresat-o si noi este cum putem ajuta, ce putem oferi. Raspunsul evident a fost spatiul de emisie, pentru ca mesajele esentiale sa ajunga la oameni, sa inteleaga unde se pot implica si sa o faca, atata vreme cat respecta indicatiile autoritatilor pentru sanatatea si siguranta lor, si a celor din jur. Lansam acest apel catre asociatii, ONG-uri si orice entitate care vrea sa ajute: scrieti-ne cum vreti sa ajutati, iar noi vom da mesajul vostru catre ascultatorii KISS, Rock si Magic FM. Chiar si solitari, ramanem uniti si la distanta!”, declara Florin Ciobica, Director General AG Radio Holding, compania operator al celor trei statii radio.

La ora actuala, Romania se confrunta cu mii de cazuri confirmate de COVID-19, iar zeci de mii de persoane sunt izolate la domiciliu. Masurile implementate de catre autoritati limiteaza deplasarea persoanelor, iar populatia imbatranita, cea mai expusa riscului, se regaseste intr-un procent ridicat in Romania. Mai mult, procedurile medicale care nu reprezinta urgente sunt limitate, personalul medical este mobilizat pentru a face fata crizei, iar nevoia acestuia de resurse, atat pentru pacienti, cat si pentru sine este ridicata. In aceste conditii, viteza cu care initiativele comunitare trebuie sa comunice cu publicul, pentru a putea interveni si ajuta, este cu atat mai mare.

Solitari si solidari – ramanem uniti la distanta

Organizatiile interesate sunt rugate sa scrie mesajele la adresele impreuna@kissfm.ro sau impreuna@magicfm.ro sau impreuna@rockfm.ro si sa consulte regulamentul, disponibil pe website-urile celor trei statii radio: www.kissfm.ro, www.magicfm.ro, www.rockfm.ro

MADE WITH IN BUCHAREST BY
Supported by
Recommended by
Communities