Nu rata Back to Business Virtual Summit 2020!

de EVENSYS

12 iunie 2020

Evensys organizeaza intre 29 iunie si 1 iulie 2020 Back to Business Virtual Summit, cel mai mare eveniment online dedicat industriei de marketing si comunicare din Romania. Timp de 3 zile, reputati specialisti vor prezenta idei si solutii concrete care sa ajute companiile din Romania in actiunile lor de promovare.

Back to Business Virtual Summit este un eveniment unic de 3 zile ce aduce in acelasi loc virtual comunitatile de marketing, comunicare, social media si publicitate din Romania, pentru a gasi impreuna solutii care sa asigure continuitatea afacerilor si raspunsuri pentru noile asteptari ale consumatorilor.

In mod normal un Summit Virtual este o colectie de interviuri difuzate online, aranjate pe sesiuni ca intr-o conferinta obisnuita. Back to Business Virtual Summit este insa mai mult decat atat. Evenimentul include cele mai cunoscute 3 tipuri de continut video online, de care toata lumea se poate bucura din confortul si siguranta propriei case ori de la birou sau chiar in miscare.

PREZENTARI LIVE – Vorbitorii nostri vor intra pe o scena speciala – conceputa ca un studio TV – si vor sustine prezentari exceptionale.

SESIUNI PREINREGISTRATE – Experti cunoscuti vor impartasi cunostintele, strategile si tacticile lor in interviuri virtuale scurte, dar puternice.

WEBINARS – Summit-ul va reuni unele dintre cele mai bune agentii digitale care vor oferi informatii valoroase, tactici de succes si noi strategii.

Festivalul online va include doua zile de conferinte transmise de la JW Marriott si o zi de webinars organizate independent, din locatii diferite.

ZIUA 1 | Advertising, Marketing & Interactive Day | 29 iunie
Prima zi va aduce impreuna unele dintre cele mai sclipitoare minti din marketing, pentru a demonstra rolul esential pe care publicitatea, brand management-ul si digitalul il au in recastigarea increderii consumatorilor si in relansarea afacerilor. Afla cum prioritizeaza brandurile strategiile de advertising atat pe termen lung, cat si pe termen scurt, impreuna cu noile tendinte pentru 2020.

ZIUA 2 | Social Networks, Community & Public Relations Day | 30 iunie
A doua zi a festivalului aduce o serie de prezentari sustinute de practicieni in Relatii Publice si social media, creatori de continut si brand-uri care sunt interesate sa dezvolte si sa consolideze o comunitate puternica. Regandeste oportunitatile de a te conecta cu fanii brand-ului si angajatii si de a sprijini comunitatea din care faci parte, intr-o perioada in care activitatea in social media a explodat, iar consolidarea relatiilor este mai importanta ca oricand.

ZIUA 3 | Online Marketing & Social Media Workshops Day | 1 iulie
Cea de-a treia zi este rezervata unei serii de webinars sustinute de companii cu activitate recunoscuta in marketing. Invatand unii de la altii, cu perspective diverse, vom gasi noi idei si solutii pentru climatul actual. Primeste raspuns la toate intrebarile despre social media marketing si online advertising de la unii dintre cei mai experimentati practicieni.

Intregul Summit este organizat in premiera sub conceptul de Contactless Events, care tine cont de normele de distantare sociala si de siguranta a tuturor personaleor implicate, de la staff la vorbitori si parteneri. Conceptul propune vorbitorilor o experienta pe scena apropiata de cea a unei conferinte clasice, gandita insa ca o aparitie live intr-un studio TV.

Inscrierile se pot face GRATUIT pe www.virtualsummit.ro. Pentru mai multe detalii, va invitam sa ramaneti alaturi de noi pe:
Facebook: www.facebook.com/Evensys
Facebook event: www.facebook.com/events/958999357878745/
LinkedIn: www.linkedin.com/company/evensys

MADE WITH IN BUCHAREST BY
Supported by
Recommended by
Communities