Podcasterii romani doneaza spatiu publicitar companiilor care contribuie pentru spitalul modular de la Elias

de Thinkdigital

16 aprilie 2020

„Vorbim de bine” este o initativa prin care un grup de podcasteri romani a decis, dupa o idee a lui Sergiu Floroaia, sa-si uneasca fortele si vocile pentru a oferi expunere pro-bono tuturor companiilor care aleg sa doneze pentru ridicarea spitalului modular destinat pacientilor afectati de COVID-19, de catre asociatia „Daruieste Viata”.

Toate sumele stranse vor fi folosite pentru ridicarea spitalului modular din curtea Spitalului Elias, dar si pentru achizitia de echipamente de protectie pentru cadrele medicale si aparatura medicala pentru pacientii care vor fi internati in stare grava.

Mecanismul este urmatorul: orice donatie pentru Asociatia „Daruieste Viata” duce automat la obtinerea „Certificatului de Donator”. Acesta devine, practic, „moneda de schimb” cu care se „platesc” aparitiile media – prin completarea unui formular simplu.

Echivalenta e stabilita la valoarea de 1.000 lei / moment in orice podcast participant la actiune, la alegere, urmand echivalenta 1.000 lei donati = 1.000 ascultari.

Detalii complete gasiti aici 


Initiativa este sustinuta de Thinkdigital Podcasts Network care asigura suportul operational si logistic al operatiunii.

MADE WITH IN BUCHAREST BY
Supported by
Recommended by
Communities