Thrive Global lanseaza asistentul virtual ce ofera informatii corecte, echilibrate, din surse verificate

de Thrive Global Romania

29 aprilie 2020

Thrive Global Romania raspunde crizei declansate de COVID-19 si lanseaza Asistentul Thrive, un mijloc prin care se pot afla informatii corecte si echilibrate, din surse verificate

Pentru multi dintre noi a devenit evident faptul ca felul in care traim si muncim s-a schimbat radical in ultimele cateva saptamani, de cand intreaga omenire se confrunta cu criza provocata de coronavirus, iar efectele acestor schimbari le vom vedea si le vom simti mult timp de acum incolo.

Traversam o perioada complicata, in care suntem asaltati din toate directiile de informatii contradictorii si alarmiste. Normalitatea, asa cum o stiam, s-a incheiat, iar acum traim un nou normal. Prin urmare, Thrive Global Romania vine in intampinarea nevoii resimtite la nivelul intregii societati de a afla informatii corecte, echilibrate, din surse verificate, si lanseaza Asistentul Thrive, noul serviciu de mesagerie Facebook, menit sa ne sustina, pas cu pas, in demersul nostru de a ne asigura bunastarea mentala si fizica. Acesta este gandit sa ajute societatea sa traverseze mai usor perioada de criza declansata de coronavirus, cu ajutorul micropasilor, adica sfaturi simple si accesibile, concepute de specialistii si expertii Thrive.

Astfel, oricine poate afla cum sa munceasca eficient de la distanta, cum sa se odihneasca, ce sa manance sau cum sa gestioneze relatiile cu partenerul, copiii si parintii, pe scurt cum sa se adapteze la noua normalitate, mentinandu-si echilibrul interior si controland nivelul stresului.

Asistentul Thrive este lansat in premiera in Romania, reprezentand o premiera mondiala in reteaua Thrive Global (platforma existenta in Statele Unite, Grecia, India si Australia).

Cum functioneaza:

Conceput ca o fereastra de dialog pe Facebook Messenger, o platforma la care milioane de oameni au acces, Asistentul Thrive functioneaza ca o interactiune conversationala, pe care utilizatorii o percep ca pe o discutie cu o persoana reala sau chiar cu un prieten. Prin intermediul acestui canal de comunicare, utilizatorii gasesc informatie bine structurata, corecta, echilibrata si verificata, care raspunde principalelor lor preocupari din aceasta perioada, de la sanatate la stil de viata. Si ne referim aici la: wellbeing (ca sa ramai sanatos si puternic in timpul crizei), lucratul de acasa (mentinerea concentrarii si productivitatii cand lucrezi de la distanta), relatii si familie (armonie cu partenerul, cu parintii si cu copiii tai in noua situatie). In plus, noul serviciu ofera comunitatii noastre posibilitatea de a descoperi articolele relevante de pe site-ul thriveglobal.ro, selectate de editorii nostri in acord cu zonele de interes ale utilizatorilor si sugerate in timpul interactiunii de pe Facebook Messenger.

Utilizatorii vor primi sfaturi pentru un somn mai bun, pentru o alimentatie sanatoasa, pentru gestionarea stresului si a singuratatii, pentru rutina si concentrare, dar si pentru gestionarea relatiilor cu colegii, cu partenerul si cu cei mai mici membri ai familiei. Asistentul Thrive raspunde instantaneu la intrebari si mesaje, cu ajutorul specialistilor si expertilor Thrive, totul intr-un mod foarte prietenos, facil, intuitiv si interactiv.

Utilizatorii pot opta sa primeasca zilnic un set de sfaturi, structurate, de fapt, ca niste micropasi, adica tips-uri livrate in fiecare zi, usor de implementat, cu un mecanism usor de adaptat nevoilor fiecaruia dintre noi, concepute cu ajutorul expertilor Thrive Global (psihologi, psihoterapeuti, experti nutritionisti, traineri si coach-i).

Prin furnizarea acestor micropasi, ne asumam misiunea de a veni in sprijinul societatii, facand noua normalitate mai usor de gestionat, si de a pune la dispozitia publicului toate resursele noastre pentru a combate stresul si anxietatea cauzate de izolare si distantarea sociala.

Daca esti pregatit sa faci cunostinta cu Asistentul Thrive, poti intra in contact cu el pe pagina de Facebook Thrive Global Romania, prin optiunea de Messenger, sau poti afla mai multe informatii despre el, accesand thriveglobal.ro.

MADE WITH IN BUCHAREST BY
Supported by
Recommended by
Communities